Home
Welcome, Guest. Please login or register.
September 09, 2010, 02:12:20 PM

Login with username, password and session length
136923 Posts in 6999 Topics by 697 Members
Latest Member: bogumil
* Home Help Calendar Photo Gallery Online Store Login Register
+  Romaniana
|-+  Suport
| |-+  Sugestii/Bugs
| | |-+  propunere pt forum
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print

Author Topic: propunere pt forum  (Read 607 times)
zazie
Full Member

Votes: +8/-11

propunere pt forum
« on: June 01, 2009, 10:15:18 AM »

mdeah... situatia e cam nashpa

xteam, sfatul meu sincer e sa pui in functiune niste masuri  de penalizare eficiente  pentru  ca la traficul mic pe care il are si "trecutul" destul de compromis, forumul asta poate fi usor distrus/asfixiat de niste murdarii cum a scapat maxtor intr-o veselie pe pagini intregi sau cum pare ca reincepe personajul  bubulina/janine. nu vad nici un motiv sa acceptam mizeriile astea din partea unora, doar mizerii de dragul mizeriilor....
care murdarii nu sunt decit un festival  de rafuieli abjecte, calomnii, intrigi detestabile, vulgaritati gratuite si care nu cred ca intereseaza pe nimeni si polueaza detestabil  spatiul asta. btw, stimabila janine nu indrazneste sa faca nici o sutime pe que.ro din ce face aici, acolo isi tine pliscul ca altfel, you're out honey in no time and you know that !!!
unii se vede  n-au nici o limita,  zero   decenta,  sunt chititi sa se scalde si tropaie in mizerii daca nimeni  nu-i penalizeaza pt ca altceva nu cunosc... trebuie sa opresti chestiile astea cumva, xteam, parerea mea.

instituie niste masuri EFICACE de functionare, nu cu bile negre ca nu are sens,ci ban temporar cel putin de 1-2 saptamini, ca pe alte forumuri, que.ro, unde functioneaza   f. bine  sau ban permanent, sau regim de read only....pt ca altfel forumul asta deja saracit de useri NU ARE ABSOLUT NICI O SANSA SA FUNCTIONEZE.
janine
Jr. Member
**

Votes: +10/-24

Re: propunere pt forum
« Reply #1 on: June 01, 2009, 03:31:44 PM »

yolando, si lui GigiBulan ii dai sfaturi.....

si tu esti cumintica foc pe q.ro, ca nah, e banari acolo
  Cheesy

But look who's talking (exemple de comunicare a la zazie):   Grin

pai nici n-ai avea de ce sa fii mandra, mai bubufloako !   la altceva in afara de intrigi  la ce dracu te mai duce capul ala redus , ai ? gata cu mizeriile  tale de kkt   ca altceva nu stii decit sa imputi locul . esti o smechera parsiva !
hai valea, starpiturilor si tu si maxtor, ca sunteti de-un leat. nu e vorba de limbi straine ci de  faptul ca murdariti  totul  pt ca va place sa va balaciti  in noroi ! asta e nivelul vostru !

be aware, bolovanu(maxtorel adica)  ….. vezi si ideea prostanacului de mai nainte Cheesy

le spui ca in cazul tau nu castigi nimic, tot un sobolan  de boschetar  gras si bashinos  doresti  sa ramii,

toronto.ro e cel mai jalnic forum, cu niste conditii de functionare care jignesc pina si cea mai joasa inteligenta, patronat sau moderat de o personulitate de  lacheu scarbos, tiranic, opresiv , ultra- limitat in nivelul lui,  ........... , un contopist  cu nume de mitocan, in persoana lui GIGIbulan( moderator principal si nume de user )
................
dar are si moderatorul BULAN favoritii  lui   intr-ale mitocaniei sau mahalagismului  la care mai inchide ochii, care mitocanie e  de fapt natura lui profunda,   reala , camuflata pt  circumstanta.   deh..seful e sef adica partial.

"scaunul"  lui  filozofico-puturos de putoare penala, labartzat cu smecherie pe nu stiu cite forumuri cit e ziulica de lunga, stat  la taifasel  prin bunavointa unor fraieri de forumisti, cantareste foarte greu,  adevarat. 

la cit de "destept " esti tre sa arati ca un sconc  Cheesy
 btw sconcul,   da gura aia de ce nu ti-o speli  ca ranjesti cam des  si emana putoare
  ?

un topic SCARBOS , initiat de un PORC  cu un vocabular jegos  si care sfarseste asa cum trebuie , adica in PORCISM.
« Last Edit: June 01, 2009, 05:13:49 PM by janine » Logged
zazie
Full Member

« Reply #2 on: June 02, 2009, 09:31:04 AM »

tzopico, pliscu mic ca nu sunt yolanda, first.

second esti un gunoi de om !!!

DIXIT

AI STATE VECHI PE TOATE FORUMURILE, ESTI O PROVOCATOARE CARE-TI SPELI CU MARE VOLUPTATE RUFELE SCARBOASE IN PUBLIC, DECI  MUCLES !!
janine
Jr. Member
**

Votes: +10/-24

« Reply #3 on: June 02, 2009, 11:26:59 AM »

tzopico, pliscu mic ca nu sunt yolanda, first.

second esti un gunoi de om !!!

DIXIT

AI STATE VECHI PE TOATE FORUMURILE, ESTI O PROVOCATOARE CARE-TI SPELI CU MARE VOLUPTATE RUFELE SCARBOASE IN PUBLIC, DECI  MUCLES !!

Cheesy

ti s-a umflat vena, AVADANCO!
« Last Edit: June 02, 2009, 02:44:13 PM by janine » Logged
zazie
Full Member

« Reply #4 on: June 02, 2009, 04:16:43 PM »

Cheesy

ti s-a umflat vena, AVADANCO!

canci avadanei, bubuflikto . te oftici ? Cheesy
geaba behai  a disperata  tantzo  ca vena prostiei     tot  de-a pururi umflata iti ramane ,  invers proportionala cu statura ta  pigmeica Kiss
« Last Edit: June 02, 2009, 04:46:03 PM by zazie » Logged
xteam
GateKeeper

Votes: +72/-65

Relaxxx

« Reply #5 on: June 05, 2009, 07:51:46 AM »

probabil ca solutia perfecta ar fi sa inchid forumul, in felul asta nu ar mai fi absolut nici o discutie pe tema asta.
Pheonix
Sr. Member

Votes: +60/-145

« Reply #6 on: August 19, 2009, 10:02:09 PM »

probabil ca solutia perfecta ar fi sa inchid forumul, in felul asta nu ar mai fi absolut nici o discutie pe tema asta.

si cum solutia perfecta nu exista, de ce nu te ocupi putin de forumul tau? inteleg ca nu ai ultimul cuvant, ceea ce e perfect, insa de ce nu ai fi initiator de discutii?, daca tot esti admin. sectoare ai, da' lancezesc toate:) ca doar nu vrei sa vorbesc io singura pe la sectiuni Cheesy

Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to: