Home
Welcome, Guest. Please login or register.
September 06, 2010, 09:11:22 PM

Login with username, password and session length
136919 Posts in 6998 Topics by 697 Members
Latest Member: bogumil
* Home Help Calendar Photo Gallery Online Store Login Register
+  Romaniana
|-+  Cotidian
| |-+  Caru' cu bere
| | |-+  cuba
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: 1 [2] Go Down Print

Author Topic: cuba  (Read 703 times)
moromete
Sr. Member

Votes: +53/-57

in balta 4 ochi luceste...e 2 peste

Re: cuba
« Reply #15 on: March 25, 2010, 05:59:30 PM »

cand eram la pasapoarte abia asteptam sa trec granita:))

are you kiddin' me ? la ce te grabeai sa te intorci mai repede...la traficu' de pe 401, frig si un birou' tip cubicle cu vedere la alte cubicles ? ca sa lasi in spatele granitei frumusete de ocean, o  plaja de-ti lacrimeaza ochii cind incerci s-o bati cu privirea, caldura care incarca rapid orice baterie umana consumata de frig, pe batrinul pescar ce inca infrunta curajos marea, gustul special al daiquiri-ului  sau al sex-ului on the beach  Wink

za  dacs camz fromza  tracs ?
Pheonix
Sr. Member

Votes: +60/-145

« Reply #16 on: March 25, 2010, 06:39:42 PM »

are you kiddin' me ? la ce te grabeai sa te intorci mai repede...la traficu' de pe 401, frig si un birou' tip cubicle cu vedere la alte cubicles ? ca sa lasi in spatele granitei frumusete de ocean, o  plaja de-ti lacrimeaza ochii cind incerci s-o bati cu privirea, caldura care incarca rapid orice baterie umana consumata de frig, pe batrinul pescar ce inca infrunta curajos marea, gustul special al daiquiri-ului  sau al sex-ului on the beach  Wink

well, pe mine ma ia asa o depresie cand vad 'bietele' dansatoare profesioniste cu ciorapi rupti. si la stewardesse la fel, ca n-au bani. ei au realitatea lor si noi pe a noastra. ei nu au acces la realitatea noastra, dar noi ii putem intelege prin realitatea lor. ori cum ti-am spus, realitatea lor nu e si a mea:)))
homer
Sr. Member

Votes: +195/-203

« Reply #17 on: March 25, 2010, 09:08:08 PM »

well, pe mine ma ia asa o depresie cand vad 'bietele' dansatoare profesioniste cu ciorapi rupti. si la stewardesse la fel, ca n-au bani. ei au realitatea lor si noi pe a noastra. ei nu au acces la realitatea noastra, dar noi ii putem intelege prin realitatea lor. ori cum ti-am spus, realitatea lor nu e si a mea:)))

Ooooh! So cute.... Partea a doua de la "hainute la copii saraci poate".

Fa! Cauta-ti colegele de birou sub fusta...ai sa gasesti la fel de multe gauri in ciorapi. Nu-ti mai bate tu capul de saracia cubanezilor. Nu te amagi la gindul ca-si doresc "realitatea ta". Who are we kidding...cred ca nimeni nu-si doreste realitatea ta.

moromete
Sr. Member

« Reply #18 on: March 26, 2010, 04:04:46 PM »

voi femeile aveti un ochi cind e vorba de observat gauri in ciorapii altora, riduri si farduri inegal distribuite pe fetzele altor femei si multe asemenea maruntisuri care scapa de obicei privirii neatente si mai putin critica a barbatilor. pe noi ne intereseaza mai mult forma si lungimea piciorului care se ascunde sub ciorapul gaurit al dansatoarei sau sub fusta care are tivul putin desfacut sau e botzita sau nu se asorteaza perfect cu cerceii si culoarea parului stewardesei, ne intriga mai mult rotunjimea si misterul formelor care se ascund sub bluza sau camasa cu un nasture desfacut sau lipsa sau forma buzelor si marimea sarcinii electrice ce poate fi creata in timpul unei sarutari pasionale, chiar si atunci cind aceste buze sint acoperite de un ruj ieftin sau neinspirat ales.

cu alte cuvinte neuronii din creierul barbatilor percep in mod diferit realitatea inconjuratoare (inclusiv cea cubaneza) fata de cei din creierul femeilor.  Wink

Pheonix
Sr. Member

« Reply #19 on: March 27, 2010, 10:53:55 AM »

voi femeile aveti un ochi cind e vorba de observat gauri in ciorapii altora, riduri si farduri inegal distribuite pe fetzele altor femei si multe asemenea maruntisuri care scapa de obicei privirii neatente si mai putin critica a barbatilor. pe noi ne intereseaza mai mult forma si lungimea piciorului care se ascunde sub ciorapul gaurit al dansatoarei sau sub fusta care are tivul putin desfacut sau e botzita sau nu se asorteaza perfect cu cerceii si culoarea parului stewardesei, ne intriga mai mult rotunjimea si misterul formelor care se ascund sub bluza sau camasa cu un nasture desfacut sau lipsa sau forma buzelor si marimea sarcinii electrice ce poate fi creata in timpul unei sarutari pasionale, chiar si atunci cind aceste buze sint acoperite de un ruj ieftin sau neinspirat ales.

cu alte cuvinte neuronii din creierul barbatilor percep in mod diferit realitatea inconjuratoare (inclusiv cea cubaneza) fata de cei din creierul femeilor.  Wink

pai da, ca voi va ganditi numai la voi:) hai sa coboram de la neuroni la heart, sa facem un efort si sa intelegem femeile: cubaneza s-ar simti mult mai bine cu un ciorap normal (nu spun de brand) si nu gaurit cand trebuie sa danseze pe scena.

nu sunt ele de vina, sunt altii care nu le asigura "uniforma" adecvata, mai ales ca vin o gramada de turisti. in fine, asta nu e decat o nuanta care mi-a sarit in ochi, din pacate..
Maxtor
Sr. Member

Votes: +163/-196

Lucrul cu adevarat valoros este intuitia

« Reply #20 on: March 28, 2010, 04:24:48 AM »

moromete
Sr. Member

« Reply #21 on: March 29, 2010, 12:28:32 PM »

Pheonix
Sr. Member

« Reply #22 on: March 29, 2010, 12:43:54 PM »

noi dezbateam situatia ciorapilor gauriti de saracie, nu de bogatie.  Grin

ca sa nu mai zic de apa calda si curent:))

Maxtor
Sr. Member

Votes: +163/-196

Lucrul cu adevarat valoros este intuitia

« Reply #23 on: March 30, 2010, 03:02:41 AM »

noi dezbateam situatia ciorapilor gauriti de saracie, nu de bogatie.  Grin

Citisem undeva ca "Ciorapii gauriti nu se mai poarta, ei neindicand saracie, ci... lene".
Si daca sunt peticitzi ?...pina la urma se gaseste careva sa faca o mica afacere din asta ,ghicitul din ciorapi  Smiley

Pages: 1 [2] Go Up Print 
« previous next »
Jump to: