Home
Welcome, Guest. Please login or register.
September 05, 2010, 09:23:59 AM

Login with username, password and session length
136919 Posts in 6998 Topics by 697 Members
Latest Member: bogumil
* Home Help Calendar Photo Gallery Online Store Login Register
+  Romaniana
|-+  Cotidian
| |-+  Matrimoniale
| | |-+  Romanian Singles Club- picnic August 8, 2010
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print

Author Topic: Romanian Singles Club- picnic August 8, 2010  (Read 71 times)
IC_MAT
Newbie
*

Votes: +0/-0

Romanian Singles Club- picnic August 8, 2010
« on: July 28, 2010, 10:22:00 PM »

ROMANIAN SINGLES CLUB va invita la picnicul anual pe Toronto Central Island, Duminica  8 August, 2010, incepand cu orele 8.30 am.

Mai jos detalii cu programul ferryboatului spre Central Island, este cam la fiecare jumatate de ora.
http://www.toronto.ca/parks/island/summerschedule.htm

Aria de picnic/BBQ va fi ocupata in dimineata respectiva de cativa membri ai grupului, de cum se coboara din ferryboat, pe  stanga, peste un podet, spre lac, nu este cu pre-booking si deci nu este stabilita exact;Poate sa fie la 100 metri de podet sau la 500 metri de podet.

Modalitatea de a ne recunoaste cu noii veniti este ...vorbind romaneste sau purtand ceva cu tricolor.

Adresa de contact:  Konu_mare@yahoo.ca
Love2010
Newbie
*

Votes: +0/-0

Re: Romanian Singles Club- picnic August 8, 2010
« Reply #1 on: August 09, 2010, 10:20:44 AM »

IC_MAT  Smiley am observat ca ai postat un anunt de Single in 2006. ‘’Romanca-38ani, stabilita de cativa ani in Toronto,nefumatoare,fara copii,caut prieten/sot-roman 37-41 ani din zona Toronto,nefumator,fara copii.  E adevarat,descrierea poate sa para banala,dar e un inceput,o introducere,nu ?  Sigur ca Mama zice ca-s draguta,iar prietenii imi spun ca  sunt o persoana placuta si deloc plictisitoare.Stiu sa fiu atat serioasa cat si sa ma distrez impreuna cu cineva care
are simtul umorului.  Life is too short to skip dessert ! Puteti sa-mi scrieti aici pe forum sau pe privat.
Multumesc.’’

IC_MAT Smiley acum in 2010 ne inviti la SINGLE CLUB.
In acesti 4 ani inteleg ca nu ai reusit sa-ti schimbi  statutul din SINGLE si ai intiat acest Club.
Te rog sa imi prezinti Clubul tau  - procedeul  de a deveni membru, statutul Clubului, reglulile de confidentialitate si taxa aferenta.  Multumesc anticipat pentru un raspuns prompt.

Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to: